Designstudio

I vår designstudio hjälper vi dig att ta fram såväl enkla original som unika designs. Tänk att ge bort en sommarbricka med ett alldeles eget motiv, en t-shirt med ett mönster som är kopplat till företaget eller ett skohorn med egen design och pay off? Eller vill du kanske ha hjälp med att ta fram ett eget kampanjmönster? Vi löser uppgiften!

På Kent Edlund Collection jobbar riktigt duktiga formgivare, förpackningsdesigners och illustratörer som hjälper dig att skapa unika produkter. Vill du göra något extra men vet inte exakt vad? Låt oss vara med redan från start och tillsammans komma fram till den bästa lösningen och designen för just dig. I vår designstudio sätter vi manér för både produkter, mässmontrar och kampanjmaterial.

Exempelprodukter

Brickor

Den perfekta gåvan. En bricka med ett egendesignat mönster. Ge bort i sommarpresent eller uppdatera jobbets fikabrickor.

Kläder

T-shirtar och buffar är två populära klädesplagg som har oändliga möjligheter till unika tryck och uttryck.

Pappersmuggar

Perfekt på mässan eller på mötet. Sätt din egen design på pappmuggarna och sprid enkelt ditt varumärkes synlighet.

Mat & Dryck

Sätt din egna prägel på sommarpresenten eller företagsminglet. Vi jobbar med flera företag som erbjuder goda livsmedel med unik design.

Vi hjälper dig

Vid tryck av profilprodukter krävs ofta en vektoriserade logotyp. Ofta är de i filformat .eps eller .ai. Har ni bara er logotyp i pixelgrafik, ex .jpg, jpeg eller .png kan vår designstudio hjälpa er att vektorisera logotypen. Maila kent@kentedlund.se så kikar vi på det!